Teknikträning...

Hej,

 

Ikväll har det varit teknikträning i skate-spåret. Det är inte lätt att balansera mellan skateteknikens olika växlar. Fotvinklar hit och armrörelser dit. Men fasen vad mycket bättre det går bara man hållerr balansen, fokuserar och sprattlar i takt utan att ramla...

 

Jagr och Iver fick även var sin runda. Jagge fick bogsera husse, och förutom en meningsskiljaktighet i en korsning gick det kanonbra. Jagge hade förståss rätt i korsningsdiskussionen - husse var på väg ut på E4:an. Jaana fräste på med Iver, som snart börjar vara tillbaka i gamla fina gängor igen.

 

Imorgon drar Jaana till Umeå för en liten träningstävling...

 

Vi ses!

Jaana och vår gamle Keron in action, i fornstora dagar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-