Karibien och fruset vatten

God fredag!

I morse drog Jaana på jobb till Cancun, Mexiko. Cancun ligger strax väster om Cuba. Så tänk sol, vita stränder och turkosblått vatten. Hoppas att hon hinner mer än jobba.

 

Här hemma är det ungefär som vanligt. Nja, vattnet frös förresten igår kväll igen.  Det har i sanning varit lite bistert senaste tiden. Torsdag morgon så var bilen ovanligt stel. -36 grader, var förklaringen. Tur att man är en lugn, sansad, ja nästan en from man. Tack och lov blev det väderomslag idag fredag. Jag och grabbarna smet hem lite tidigare och tog oss en rejäl skidtur uppe på skogen. Ett par tjäderhönor skådades. Hoppas att de hittar en kavaljer - ett par tjäderkullar skulle sitta fint. Innan vi var hemma hade jag fått testa stoppkommandot på en hare också. Jösse tryckte rätt hårt, och gick upp framför nosen på Iver, som behövde en liten skarpare påminnelse. Sedan drog haren förbi Jagr och Lynx ca 70m längre ut. Grabbarna blev kvar på stället och husse försökte låta bli att se förvånad ut. Fråga inte varför inte bössan var med…

 

Imorgon ska det bli skoterbingo. Vad det innebär mer än att köra skoter får vi se…

 

Till morgonfikat på jobbet kom diskussionen upp huruvida män är bättre eller sämre på att köra bil än kvinnor. Någon tidningsartikel hade gjort gällande att vi män är bättre på att ratta bilen. En av damerna så då följande:
- Hur bra man är på att köra bil handlar väl inte om kön. Jag köra då i alla fall med händerna och fötterna.
Hon dödade diskussionen fullständigt!

 

Vi ses!

Aningen morgonkallt....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-