Granulering och kurser

Hej!

 

Vi tvingas dessvärre ställa in ett par av våra planerade kurser. Intresset för dels Eftersökskursen, och dels Stoppkommandokursen blev för lågt. Även SVK's veckokurs blev tidigare inställd av samma anledning. Trist kan tyckas, men för många verkar ha alltför lydiga hundar. Vi tar nya tag längre fram, var så säker. Vi hoppas att några av er som anmält sig istället hänger på apporthelgen 14-15maj. Trots att fokus ligger på apporten så kommer man få mycket drillning i annat. Hör av dig.

 

Hemmavid jobbas det för fullt. Omväxlande hundträning och husrenovering. Några pass med tunga apporter har inletts, för att liksom  smyga igång mot rävsläpet. Innan räven ska bärgas kan det vara bra att utmaningen med en extra tung apport är avklarad. Små korta övningar så att inte motivationen tar skada - det är melodin.

 

Husrenoveringen går också framåt. Allt rivjobb kan sägas vara klart. Ett litet bakslag var att vi tvingas gjuta igen den gamla torpargrunden istället för att spika en ny. Nåja det blir bara någon veckas försening. Jag hunnit har grävt in ny vattenledning, avloppen är också ingrävda. Snart kan allt kopplas ihop så vi kan nyttja toan på övervåningen. Rörmockaren debitterar för fullt. Idag har även all granulering skottats in. X antal ton av den svarta massan har handskottats och kärrats in. Imorgon börjar jobbet med att isolera, armera och dra golvvärmeslang. Det får dock snickaren göra. Man har ju ett jobb på dagtid att sköta också.


Under kvällens skottande gick jag och tänkte för mig själv:
- På många arbetsplatser gnälls det då något är tungt, slitigt och jobbigt. Lika fullt är många beredda att betala för att svettas på ett gym. Vilken tankevurpa. På jobbet får man ju betalt. Att få svettas där är ju för bövelen en förmån! Jag skottade glatt vidare så svetten lackade, och tänkte.
- Fy fasen vilken karl man är - svag men lat, men betala för att träna på gym, det ska ingen lura mig till! Sorry Martin Jönsson, på Friskvårdskompaniet...

 

Vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

Köket just före rivning, packning pågår, satan vad prylar vi har.
Samma vy som ovan, men kök och badrum är borta...
Ny utsiktsplats från köket är uppkapad, kommer bli ett stekhett rådjurspass...
Bästa gympasset - handskotta granulering...

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-