Finslipning....

Hej igen,

 

Ikväll har det slipats och putsats. Främst i sovrummet. För ett par veckor sedan var motorsågen igång och vi friserade ett par timmerväggar. En hederlig gammal kallskrubb har isolerats och öppnats upp och förvandlats till en mer funktionell klädkammare. Väggarna har klätts om med "ernst"-panel som vitmålats. Även taket har blivit oskuldfullt vitt. All el har dragits om, ty den gamla var både ålderstigen och långt ifrån fackmannamässig. Till sist så är ett nytt golv inlagt. Nu saknas bara det viktigaste- att baxa upp sängen igen. Nja, en sak till - taklisterna. Jag gruvar mig redan, och inser att alla husrenoveringsprogram på TV ljuger å det grövsta. Det går inte bli klar på några få dagar. Men så är de ju sponsrade av alla företag som vill att vi svensson ska dra igång allehanda renoveringsprojekt, utan slut. Jag jobbar åt ett sådant företag, och borde veta bättre...

Vi har även försökt finslipa formen på unghundarna inför stundande prov. Med lite tur så kanske vi kan få visa upp ett par kastapporter. Sagt och gjort - en pippi tinades, hundarna sattes, hagelbössan laddades och avfyrades. En knallapport kostar som bekant på fältbetyget. Det har mer än en vorstehägare fått erfara - så även vi.


Vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

En minnesvärd apport av Vessinglias Beste Lynx....

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-