Barmark...

God onsdag!

 

Den långa vintern gav upp. Hastigt och lustigt var nästan all snö borta, i vart fall i söderlägen. I baklandet, som det kallas, kan man säkert få plumsa ett tag till. Våra hundar verkar tycka att det är något speciellt med att få springa loss över fast mark. Jaana och jag tog oss var sin tur med Lynx och Jagr och upplevde samma sak. Det formligen glödde under tassarna. En lång och mödosam arbetsdag glöms per omgående då man får se sen vorsteh få sträcka ut över skog och mark. Att det dessutom finns några rapphönsrymlingar att söka efter gör inte saken sämre.

 

Vi önskar alla en riktigt glad påsk. Bor du i Skellefteå kan du med gott samvete byta ut vattnet mot både öl och grogg! Det kanske t.o.m är att rekommendera...

 

Vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

När åkrarna tinar upp kan man få fin uppflogsträning på diverse flygfän...

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-