Excellent...

Hej!

 

I lördags samlades ett glatt vorsteh-gäng här hemma hos oss i Söderbodan för att trivas. SVK anordnade nämligen en trivseldag för folk och fä. Ni som varit på besök hos oss vet att vi gillar att tävla. Så ingen slapp undan även denna gång. Fyra lag fick skapa var sin station med allt från sökfält på vatten, dubbelmarkeringar, sökfält med grävling, mås, trut och svartkråka, till blodspår för att hitta lerduvor som sedan skulle skjutas ner. Givetvis fick hundarna vara med på skyttet och vara beredd att apportera. All heder och ära till vinnande lag, men vi är övertygade att även de övriga fick några nyttiga övningar med sig hem. Kvällen avslutades med en regelrätt garagefest. Stort tack till alla som kom och delade med sig av skratt, erfarenheter och en och annan rövarhistoria.

 

När festen falnat på söndagen drog Jaana och Lynx till Piteå på Internationell SKK-utställning. Lynx skötte sig mycket bra och kom hem med fin kritik och Excellent och 2:a plats jaktklass hanar. Dock inget CK, men det kan vi överleva.

 

Vi var några som inte fick nog av träning under lördagen utan fortsatte på söndag. Krut, Compis och Jagr siktar ju på elitklass och passade på att spåra räv. Alla hussar var mycket nöjda. Senare på kvällen hängde Jaana och jag med Svante och Lilian till en lagom blöt sjö för att slipa på vattenapporten. Som sagt - en trött vorsteh är en snäll vorsteh. Nu ligger tre supersnälla korthår och snarkar...

 

Vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

Vessinglias Beste Lynx poserar...
Lynx ser fram emot ännu en spännande höst...

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-