Semestertips...

Hej!

 

Jag är ingen världsvan vagabond. Har sällan varit på någon solsemester utanför Byske sandstränder. Egentligen är jag helt fel person att rådfråga om några semestertips som inte omfattar bössa och hund. Men under en pågående intensiv arbetsvecka i Sydney kan jag ändå drista mig till att ge ett litet tips till den som inte räds många och långa flygtimmar.

 

Åk till Sydney

 

Behagligt klimat, god mat och synnerligen trevligt folk. Man känner sig direkt välkommen och man blir imponerad av deras sköna syn på livet. En normal arbetsdag inleds...på stranden! Hopp i badshortsen och greppa surfbrädan och ta ett pass i vågorna verkar vara fullt normal. Detta gäller ung som gammal. Jag har aldrig sett så många gråhåriga bredaxlade gubbar med rutor på magen. Inte för att jag nu tittar efter sådana, men det går inte undvika då motsvarande knappt existerar hemma vid. Enda nackdelen är att man själv känner sig lätt blekfet. 06:30 är det full aktivitet på stranden. folk springer, går, spelar beachwolley och surfar, helt otroligt! På tal om beachwolley, min kollega och jag bevittnade en dam-match, jäklar så duktiga de är...

 

Det sista beviset för att detta är ett trevligt resmål är att när folk säger hejdå, säger man cheers! Har även fått jobbmejl med denna hälsningsfras. I like!

 

Vi ses! //Peter

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-