Pick-up...

Hej!

 

Jaana har köpt bil, en pick’up eller rätt och slätt en truck som man säger i landet doughnuts. Yiiihaaa...

 

När jag nyligen bytte jobb och skulle lämna tillbaka min tjänste-pick’up var jag nog inställd på att skaffa något annat att skjutsa vovven i. Men Jaana var av annan åsikt. Hennes man är en pick-up-man, och så ska det förbli. Jag vet, det låter lite suspekt. Men jag gillar det.

 

På nya jobbet tog det ca en halv dag innan någon kommenterade bilvalet. Jag spanade ut över parkeringen och konstaterade att pick’upen utmärkte sig, vilket tydligen är värt att kommentera. Jag var i vart fall ensammen med flak. Dag två kom ytterligare en kollega (givetvis en han) som sett att jag inte kör som alla andra. Jag funderade på att snabbt förklara fördelarna med att alltid ha flaket med sig. Men efter en kort eftertanke avstod jag...ingen annan på mitt jobb har idag 500 lerduvor, ett knippe vattendummies, två-tre tunga apporter, murrikka-stekpanna, kaffepanna, yxa, gasolkök och verktygslåda i bilen. Ingen annan har heller med sig ett par jaktsugna vorsteh. Definitivt ingen annan har en död räv i bilen. Det vore väldigt konstigt om man kör Audi eller BMW. Kör man en pick’up hör det liksom till…eller hur det nu var.

 

Vi ses! //Peter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-