Glad midsommar!

Hej å hå!

Du har väl inte glömt att boka in lördag 21 juli. Då blir det åka av i Knaften, Lycksele. En hel dag med trevligt folk, lek med både hundar och bössa etc. Se mer på SVK Västerbottens hemsida.

 

Jaana är en klurig dam som snappat upp ett som annat från t ex våra hundvänner inom SSRK - spaniel & retriever klubben. Igår kväll hade hon hittat på ett litet inofficielt s k Working-test. Lär mer om WT här.

 

Ett antal apporterings-, sök, dirigeringsmoment anordnades, där varje liten del betygsattes = 10p per perfekt apport. Våra tre odågor fick tävla mot varandra. Konstigt att det blir lite viktigare så snart man blandar in betyg och tävling, trots att det är på lek...Jagr vann ;-)

 

Nu är det äntligen helg och midsommar - årets längsta dag och ändå hinner man inte riktigt med allt som ska göras! Förmodligen är man lite för slö. Nåja, det kommer ju nya dagar emot en hela tiden - tur är väl det!

 

Vi ses!

 

Lynx skötte sig bra på gårdagens working test....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-