GK & 10-10

En något hektisk dag. Upp tidigt, Peter la hallgolvet, jag förberedde lördagens middag för 15 pers. En bra start på en fredagmorgon :)

 

Sedan ut i spårskogen för att lägga blodspår. Vid 12-tiden var det dags att starta Lynx i anlagsklass, gick riktigt fint och han blev godkänd. Stort grattis till Lilian & Kyra, AnnHelene och Yxi och Micke, Stina & Nitro som oxå fixade godkänt! Carola och Ninni fick ett felskär i en ytterkurva med kommer fixa sitt uppdrag inom kort.

 

Hem och fixa lite för gästerna, sedan ut i skogen igen, den här gången eftersöksprov, spår & vatten för Jagr & Lynx. Peter & Jagr gjorde en solid prestation som resulterade 10-10 i ÖKL, med det så har Jagr sina två ettor i öppenklass och kan när det passar gå vidare mot elitklass. Lilljagge som just fyllt 21 månader.

 

Lynx ställde galant om till att apportera mås och belönades med 10-10 i UKL, med det får han ut sitt andrapris i unghundsklass och kan lägga J-titeln till sitt namn. Flink gutt!!!

 

Stort grattis till Ingbritt & Nike 10-10UKL, Micke & Nitro EG-6UKL (på första provstarten någonsin, ett himla bra försök som med lite mer rutin kommer ge fullt betyg), Britt-Marie & Ruziak 10-10 ÖKL, AnnHelene & Chica 10-10ÖKL och Lilian & Kyra 10-8ÖKL för jättefina prestationer.

 

Kvällen blev sen, så det var dags för middag i garaget strax efter 22. Skratten var många och hundsnacket höll hög kvalitet, ett härligt gäng är samlat för att träna och ha skoj tillsammans!

 

Stort tack till Gundhild Björne, Ivan Olsson & Lilian Westerlund för er hjälp vid viltspårprovet och Dick Skarin, Svante Morén och Fredrik Stenlund, för er hjälp vid eftersöksprovet.

 

Tjohoo!

/Jaana

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-