Apportkurs SVK

Tjena,

 

Har du strul med apporten? Ska du och din hund upp i högre klasser? Har du funderingar hur ni ska klara räven? Eller går det mesta bra, och ni vill bara slipa på vissa detaljer tillsammans med likasinnande? Oavsett är du och din hund välkomna att haka på SVK Västerbottens helgkurs i apportering den 14-15maj. Vi kommer tillsammans med vorstehklubben anordna en intensivkurs där vi går igenom allt från grunderna till det färdiga slutmålet. Vi lär dig lära din hund.

 

Kursledare: Fredrik Stenlund, Jaana Tengman, Peter Nilsson.

 

Inom kort kommer mer information på SVK Västerbottens hemsida.

 

 

Vi ses!!

Leverans av trut...
Det ska vara kul att komma med apporten...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-