Resultat...

Det är kul när det går bra!

 

Det var många som ville ta revansch efter förra eftersöksprovet i Skellefteå. Därför beslöt vi att rigga ett särskilt prov - samma spårmark, samma vatten men med ny domare. Det blev ett rätt digert särskilt prov, då hela 9 hundar blev anmälda - 5st ÖKL och 4st EKL. Provet avverkades i mycket rask takt. Nio hundar på knappa tre timmar är kanske något av ett rekord.  Kvällen blev inte bara snabb, utan även mycket lyckad. Eller vad sägs om följande:

Öppenklass:
Altersundets Milito, Svante Spår 10 Vatten 10, med HP-kvalitet!
Stormkullens Bissi Belona, 10-10

Boviksbadets Kyra, 10-10

Altersundets Materazzi, 8-8

Tjädrarns Devil, 9-7

 

Elitklass:
Gaijax Aijax (Krut) spår 10 vatten 10, med HP-kvalitet!

Jaktfröydens Jagr 10-9

Gaijax Accra 10-8
Tjädrarns Compis 10-8

 

Jagrs husse är mer än nöjd. Rävspåret sköttes enligt skolboken. Snabbt effektivt spår, bra grepp, full fart in och en utmärktavlämning. På vattnet röt en neslig pinne, men det får husse Peter ta på sig. Bristande rutin i hur man startar ett elitvatten kan man säga. Men man lever så länge man lär, eller om det är tvärtom...

 

Även Lynx var med på detta prov. Denna gång som "föråkare". Han fick nämligen den hedersamma uppgiften att bryta öppenklassvattnet. En annan lite kul detalj är att alla som var med ikväll tränat med oss. Bra jobbat alla hussar och mattar. Ni visar att det är värt att lägga ner lite tid och engagemang...

 

Till sist - stort tack till domare P-O Stenmark som ställde upp med engagemang, kunnande och ett glatt humör. Vi är många som uppskattar domare som delar med sig av goda råd och tips!

 

Vi ses på Riksprovet!

Kommentera gärna inlägget:

Jagr och Peter jagar vidare, nu i elitklass...

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-