Hemmafasaner...

Tjena,

 

Har man tre jaktsugna hundar och jobbet tar mer tid än man önskar är det inte fel att ha egna fåglar att leka med. Våra fasaner bjuder på billig underhållning. Bara att släppa hundarna - trippelsläpp javisst! Parsläpp är ju lite mesigt ;-)

Att ha sin vostehflock på sök i full konkurrens och sen hitta dem alla tre ståendes för samma fågel är riktigt kul. Att sen resa med alla tre ännu häftigare. Att därefter hitta de tre ståendes igen ca 15m ifrån varandra och sen resa med först en. De andra står kvar och väntar på att få resa sin fågel - det är wow! Hade vi inte skaffat egna fasaner att leka med, hade det nog aldrig hänt...

 

Tips - skaffa lite egna träningsfåglar och börja testa gränser...

 

Vi ses!

 

 

Jagr får fart på en fasanhöna...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-