Hundsnack...

Hej,

 

I lördags åkte vi på SVK-utställning i Umeå. Lynx och Jagr fick visa upp sig inför en ovanligt glad domare. Ovanligt med spralliga utställningsdomare. Men resultatet blev tyvärr inte lika glatt. Båda hundarna hade på något konstigt sätt blivit fulare på bara en vecka. Lynx fick bara "good" och Jagr fick skämmas med "sufficient", på utställningen i Kiruna förra helgen fick de "excellent" och "good". Nåja, är detta största motgången i livet får man nog vara glad. Båda hundarna skötte sig riktigt bra, och visade hur en klok och glad mentalitet ser ut. Mest minnesvärt från denna dag blev (som vanligt) att få träffa en massa likasinnade. Tokiga jägare, hundfolk och uppfödare i en salig blandning. Lika barn leka bäst...

Efter avklarad utställning blev vi bjudna på middag hos Tvärnypets-Lennart. Synnerligen trevlig tillställning med god mat och ännu mera hundsnack.

 

Vi ses!

Lynx, gammal bild från en mer lyckad utställning...nya tag nästa gång.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-