Pust...

Hej!

 

Fredag - klockan närmar sig fyra. Snart dags att stämpla ut. Telefonen ringer. Okej, ett sista samtal hinner man med. "Hej, det var från SOS, vi har ett sprinklerlarm hos er, vi är på väg, är det skarpt läge?". Satan, blåljus på väg genom stan. Va, fasen händer? Ringer mek-jouren. "Vad händer?". Pust - ingen brand bara en ett knäckt sprinklerrör. Ringer tillbaka till SOS, "kalla tillbaka killarna med vattenslang". Börjar jaga rep-hjälp. Röda sprinklerrör får inte vem som helst pula med. Sabla regelverk. Vilken rörkrökare som helst klarar ju detta egentligen. Rörpularen vägra svara. Anfäkta anama! Han ska få smaka på lite gammeltestamentlig vrede, var så säker. Telefonen ringer igen. "Hej älskling, vattnet har frusit hemma!!". Underbart, kvällen är räddad! Äntligen fredag - liver leker, dags att pusta ut...

 

Vi ses!

Resterna av vårat garage som brann ner. Nuförtiden ogillar man brandlarm...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-