Lägesrapport...

Stolta SM-silvermedaljörer Stolta SM-silvermedaljörer

Det är mycke nu…

Det var ett tag sedan hemsidan uppdaterades och givetvis har det hänt en hel del.

Till att börja med - Jaana, Lynx och Jagr drog till Kiruna för att tävla i långa SM Lina Lång (20km). Vädret var bra och spåren var strålande - stort tack till arrangörerna Kiruna BHK och spåransvariga på Matojärvi IP. Inte blev det sämre då nämnda ekipage kom in på en snygg 2:a plats, endast 6sek från guldet. Grabbarna visade hög arbetsmoral och tanten likaså. Därmed har samtliga vorsteh hittills i vår ägo tagit SM-medaljer.
Stort grattis och tack till övriga medtävlande.

Sedan har det även hunnit bli lite rödingfiske, hör och häpna. Ni som känner mig vet att jag aldrig varit någon fiskare och kommer ej heller bli. Men, att få åka till fjälls med roliga kompisar och lura en och annan röding är aldrig fel. Fisk är gott och enligt Jaana så borde jag äta fisk oftare ;-)

På hemmaplan så har vintern, som aldrig var någon riktig vinter, givit upp på riktigt. Det är nästan så att man nu börjar förstå hur jävligt sörlänningarna har det. Nåja, det kommer väl en ny vinter får vi hoppas. Tills dess får man börja rusta för vårbruk, bäverjakt och hundkurser.  

Till sist -  Just nu spelar ju Svergies bästa lag SHL-final, och matbutiker plockar bort Löfbergslila ur kaffehyllan – Det ÄR mycket nu!

//Peter

Vinter och livskvalitet...
Röding är gott...
Frukost i tjäderskogen...
Våren är här...lite trist

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-