Draghundshelg i Umeå

Hej!

 

Iver och Jaana har varit och tävlat i trakterna av Umeå i helgen. Iver är fortfarande i en uppbyggnadsfas efter sina segdragna skador, och matchas därför lite försiktigt. Han tappade rätt mycket muskler under sin konvalecens. Men, baklåren börjar nu svälla som sig bör på en vältränad vorsteh. Och han verkar tycka det är lika kul som förr, trots att det bara blev motionsklass. Jaana tävlar också med Altersundets Materazzi, privat kallad Rally. Även han är en son till Cogito, och brun förståss. Rally fick gå mot "eliten" i tävlingsklass.

 

Hur gick det då? Jomen, riktigt bra.

 

I lördags i Holmsund blev Rally femma, och andra bästa svensk. Iver fick gå motionsklass och slutade fyra.

Idag söndag tävlades det i Kulla. Rally blev femma och de tre finskorna i topp igen. De verkar vara mycket svårslagna för tillfället. Stort grattis Soumi - ni imponerar! Bästa herre hade inte blivit bättre än 3:a i damklassen.  Andra bäste herre hade blivit delad 9:a - say no more :-). Iver slutade som glad 2:a i korta motionsklassen.

 

Läs mer resultat och tider i bifogade resultatlistor.

 

Vi ses!

 

Jaana längtar efter Vindelälvsdraget, kanske blir det 2-spann igen...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-