Lyckad månad...

Hej igen,

 

Mars månad är en mycket lyckad månad, om du frågar mig. Finns inte mycket att klaga på egentligen. Fortfarande snö och vinter, men solen värmer och temperaturen känns bara så där lagom. Kroppen har väl härdats efter ett par månader i minus 20. Så nu myser man i minus 5grader. Samma grader i oktober november känns rätt eländigt. Varför gjordes det inte fler månader som mars?  Kan man efterbeställa hos leverantören? Eller kan man kanske byta in en annan mindre lyckad månad? Juni t ex? Juni är egentligen ganska kass. Ingen lovlig jakt och massa pollen. Vem uppfann pollenallergi förresten? Läkemedelsbolagen förmodligen…

 

Men när mars bara är en månad får man klämma in desto mer.
…Jaana inledde med en vecka i Mexiko,
…Sen åkte vi till fjälls och jagade en vecka.
…I söndags åkte Jaana på draghunds-SM i Härnösand. Skellefteådamerna hade fått ihop ett lag till stafetten. Karin+Winna, Anna+Zakke och Jaana+Jagr slutade på en hedrande 5:e plats. Ingen dålig SM debut för Jagge.
…Idag tisdag köpte vi nytt kök. Husrenoveringen drar igång på allvar nu.
…Imorgon onsdag åker Jaana och Jagr på Vindelälvsdraget,

Det gäller att sprattla medan man kan och vill…

 

Vi ses!

Mars månad, solen skiner över ripfyllda fjäll

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-