God måndag

Ny vecka nya möjligheter. 

 

Huset är nu lite upp och ner efter diverse jakt och draghundsresor. Samtidigt är byggnationerna i full gång. Sovrummet är utrivet, så nu sover vi i vardagsrummet. För att kunna riva köket och garderobsväggen där måste vårt sovrum och en ny "walking-closet" bli klar. Har ca 3 veckor på oss...

 

För att göra utmaningen lite större passade jag Peter på att bli förkyld. Svärmor Ingalill har myntat uttrycket - ömka aldrig en sjuk karl, för då kan han dö. Sympatierna är alltså minimala, trots att en förkylning inte är att leka med. Ska man tro svärmor kan den ju vara dödlig. I annat fall är det bara en stor dos vekhet som ska lämna kroppen. Nåja, det gäller att visa vem som bestämmer. Kroppen eller jag.
"...Lid du kroppjävel, mig gör det ingenting..."

 

Vi ses! 

 

Utsikt från vårt temporära sovrum. Vi vaknar med ljuset....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-