Tjänsteresor...

Hej och god måndag!

 

När min fru Jaana är på tjänsteresa så är det vida världen som gäller. Hon flyger runt till länder som Mexico, Tyskland, Schweiz, USA eller något annat ballt. I skrivande stund är jag själv på tjänsteresa - per bil. Resan startade via metropolen Bygdsiljum och gick raskt vidare och i stekande sol ner till Kramfors. Efter ett kort besök på Bollstabruk hastade vi vidare ner till Sälen. 80mil med en Audi med alldeles för hypade lågprofildäck, gör att baken känns rejält tillplattad. Väl framme i Sälen så övernattar vi på en övergiven vintersportanläggning - vi fick givetvis bröllopssviten. Jag och Lars-Åke delar på den väl använda dubbelsängen. Lakanen såg dock nytvättade ut. Vår gemensamma chef Olov offrade sig och tog soffan. Tyvärr fanns inget täcke till honom. Vi lånade ut överkastet. Man ska ju vara snäll med chefen...

 

Imorgon bär det av igen. Vi ska raskt passera Huvudstaden, och sen vidare ner till Växjö, för att sedan vända hemmåt igen. Olika företag gör olika typer av tjänsteresor, kan man säga. Jag längtar redan till kommande helgs apportkurs!

 

Apportkurs 14-15maj
Tid: 09:00
Plats: Liden, på Jaanas mammas marker.

Se karta: http://personer.eniro.se/resultat/jonas+tengman/boliden

 

Vi ses!

 

Kommentera gärna inlägget:

Apport för nybörjare...Lynx 13 veckor
Storleken har betydelse, som flickan sa...

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-