Rewards & Treats - belöningsträning

Träningsläger i helgen, med hunden i fokus så klart! Finska draghundsessen Minna Viide, Anu Mäkinen och Saara Loukkola har kört stenhårt med oss Västerbottningar och andra intresserade sedan fredag kväll... Forerunnern har visat maxpuls ett antal gånger, jag har träningsvärk i magen av kombinerade explosiva sit ups och allt skrattande med de glada lägerdeltagarna.

 

På det hela taget en jobbig men oerhört givande helg. Nu är jag inspirerad att träna både mej själv och hundarna efter alla tips av dom fantastiskt duktiga instruktörerna men givetvis oxå alla andra på lägret som peppat och hejat och delat med sig av sig själva.

 

Peter har kämpat med att anlägga grusgång, bära sten och fixa gräsmatta. Bra träning det med!

 

Vi avslutade fredagen med en riktig belöning (Reward & Treats som Anu & Minna lärt oss om) - fika hos Sussie & Patrik, sedan Segwaykörning, middag och Peter fick hoppa studsmatta med Edward. Som Patrik sa - det är bra att skylla på barnen i bland :)

 

Vi ses i Vitbergsbacken!

/J

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-