Ändrade planer...

Jomen hej!

 

Ibland blir det inte som man tänkt. Meningen var att vi skulle jaga fjäll tillsammans med Riksprovsvinnaren Gira och hennes matte Hanna Holmberg. Men så blev det nu inte - tyvärr. Hanna är ju en synnerligen sympatisk dam, och med en lika duktig som lurvig hund. Istället blev vi hemma och pysslade med kåken som ännu inte är klar efter sommarens renovering. Tyvärr igen. Visst hann vi även göra annat än pula med golvvärmeslangen -  typ motionera gårdens fasaner och rapphöns, äta en fördelsedagsmiddag (köpekött på stan) och gå på bio (Jägarna 2)...men det stod sig föga mot Hannas bravader. Under lördagen vibrerade det ena messet efter det andra in med granna tjädrar i munnen på Girä...Jävla Haana :-)

 

Tur man kan glädjas åt andras framgång - då ens egna uteblir...

 

Vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-