Snö...

Hej!

Så kom den till slut. Snön alltså. Vissa hatar den, andra står ut med den, en del älskar den. Frågar du mig så saknar de förstnämnda förmodligen skidor, skoter och traktor. Tre ting som gör snön så jäkla kul. Lägg därtill tre livsgalda vorsteh som öser fram i det vita pudret- då blir det jippi!!!

Jaana har i helgen testat skidformen längs de nyprepparerade skidspåren runt vitberget. Även Lynx fick testa banan en sväng. Här hemma har Lynx No.2, den bensindrivna alltså, fått spänsta ut över ägorna.

 

Snö innebär också spårföre. Iver har fått följa husse på lite rådjursjakt. Tyvärr ingen jaktlycka (än), men idag var det bra nära. Iver tog upp en hygglig bock som passerade i 120knyck på ca 50m håll. Sauer'n var osäkrad och bocken var stundtals i siktet. Men jag lät läget passera, då farten var väl så hög i ungskogen. Ålderstecken? Jo säkert, men det kommer ju fler chanser...

Vi ses!

Iver 9veckor var lite skeptisk till snö och kyla, men det gick snabbt över...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-